Uderum - havehuse og redskabsrum

Har du brug for ekstra overdækkede kvadratmeter? Se udvalget af redskabsrum, multi havehuse, shelters, pavilloner, cykelskure og meget mere.

Redskabsrum/Multi Havehuse

Redskabsrum, opbevaring og overdækning. Nu kan du kombinere alle dine behov i ét. Se alle redskabsrum og Multi Havehuse her.

Cykelskure

Med et cykelskur i træ af god kvalitet og et pænt design kan du glæde dig over, at cyklerne står tørt og godt beskyttet. Se udvalget af cykelskure her.

Bålhytter

Med en bålhytte i haven kan du og familien sidde sammen i læ, mens I rister skumfiduser over bål. Se udvalget af bålhytter i flere størrelser her.

Brændely

Husk at give de praktiske løsninger opmærksomhed, når du indretter uderum. Et brændely og brændeskur behøver slet ikke være kedeligt. Se udvalget af brændeskure her.

Overdækninger

Vil du gerne have mere ud af udelivssæsonen? Med vores Multi Havehuse til overdækning kan du indrette et skønt loungeområde og nyde sommeraftener og lune forårsdage i læ.

Madpakkehuse

Madpakkehuse og læskure er perfekte til børnehave, naturgrund og skole, når madpakken skal nydes i det fri. Se udvalget af madpakkehuse her.

Redskabsrum - drivhus

Opbevaring og drivhus i ét - her får du plads til både haveredskaber og dine drivhusdrømme. Se udvalget af redskabsrum og drivhus her.

Pavilloner

Byg en lille oase i haven med en skøn og alsidig pavillon, der står frit i dit uderum. Se udvalget af pavilloner til haven her.

Shelters

At sove i det fri er en fantastisk sanseoplevelse. Vores byg selv-shelters leveres som enkle samlesæt med delvist færdigsamlede moduler, så er det nemt for alle at bygge shelter.

Hønsehus

Drømmen om friske æg fra egne høns er lige om hjørnet. Med et skønt og dekorativt hønsehus få du liv og glade hønsefødder i haven.

Udhusdøre

Har du brug for en ny udhusdør med låsekasse i god kvalitet. Se udvalget af udhusdøre i skandinavisk kvalitet.

Tilbehør til uderum

Når du har bygget shelter eller et nyt redskabsrum selv, har du ofte brug for tilbehør som tagpap, dørbeslag, stolpefødder m.v. Find det hele her.

Uderum - Multi Havehus, redskabsskur, shelter, cykelskur og meget mere

Det private uderum er meget mere end blot kvadratmeter under åben himmel. Det er et rum, vi skal værne om og skabe minder i.

Her på siden har vi samlet alle vores multihuse, redskabsrum, shelters og overdækkede rum, som med garanti kan sprede lidt hverdagsmagi og glæde ved de små ting.

Skyd genvej i byg selv-junglen med vores enkle samlesæt. Vores produkter er designet, udviklet og testet i Danmark. Og de leveres til dig i overskuelige samlesæt med delvist færdigsamlede moduler - så er det hurtigt og nemt for dig at forny dit uderum.

inspiration til indretning af dit uderum i vores inspirationsartikler.