Stålhegn

Stålhegn er praktiske og kræver minimal vedligeholdelse. Se udvalget af sorte og galvaniserede stålhegn her.

Stålespalier

Med espalierhegn kan du lade klatrende planter brede sig op ad det rå espalierhegn og forvandle det til en smuk, grøn hegnsløsning.

Basic Forhavehegn

Enkelt og vedligeholdelsesfrit hegn i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. Markér grænsen ind til din forhave eller terrasse med et diskret og stilfuldt forhavehegn.

Basic Gelændersystem

Et smukt og tidløst gelændersystem i varmgalvaniseret stål og varmgalvaniseret pulverlakeret stål, der egner sig særligt godt til en høj terrasse, veranda eller trappe.

Stålhegn

Stålhegn er et fremragende valg, hvis du vil have et letvægtshegn, der er stort set vedligeholdelsesfrit. 

På denne side finder du flere forskellige løsninger til stålhegn. Vælg for eksempel et espalierhegn, også kendt som et rionet, hvis du vil have et let hegn, hvor grøn vedbend kan brede sig og til sidst blokere udsigten helt. Hvis du ønsker en mere åben hegnsløsning, f.eks. på din terrasse, gårdhave eller have, kan vores Basic-serie af havehegn og gelændersystemer være løsningen for dig. 

Vores Basic-serie er lavet af varmgalvaniseret stål, som giver hegnet sin smukke grå farve. Du kan også vælge en sort pulverlakeret hegnsløsning for et mere diskret og moderne hegn.