Stålhegn

Stålhegn er praktiske og kræver minimal vedligeholdelse. Se udvalget af stålhegn i farverne sort og galvaniseret her.

Stålespalier

Med espalierhegn kan du lade klatrende planter brede sig op ad det rå espalierhegn og forvandle det til en smuk, grøn hegnsløsning.

Basic Forhavehegn

Enkelt og vedligeholdelsesfrit hegn i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. Markér grænsen ind til din forhave eller terrasse med et diskret og stilfuldt forhavehegn.

Basic Gelændersystem

En smuk og tidløs hegnsløsning i varmgalvaniseret stål og mahognihåndlister, som egner sig særligt godt til en høj terrasse eller altan.

Stålhegn

Stålhegn og hegn i stål er et godt valg, hvis du ønsker et nemt hegn, der næsten er vedligeholdelsesfrit. 

Her på siden finder du flere forskellige hegnsløsninger i stål. Vælg for eksempel et espalierhegn, også kendt som rionet, hvis du vil have et nemt hegn, hvor grønne efeu kan brede sig og med tiden lukke helt af for indkig. Hvis du vil have en mere åben hegnsløsning, eksempelvis på din terrasse, altan eller i forhaven er vores basic-serie med forhavehegn og gelændersystem måske en løsning til dig. 

Vores Basic-serie er fremstillet af varmgalvaniseret stål, som giver hegnet den flotte grå farve. Du kan også vælge en sort pulverlakeret hegnsløsning, som giver et mere diskret og moderne hegn.