Træhegn

Et havehegn i træ skaber varm og hyggelig atmosfære i dit uderum. Se udvalget af FSC-certificerede træhegn her.

Tangent

Kombinationen af brede og smalle lister skaber i Tangent-hegnsserien en flimrende effekt, hvor stolperne nærmest bliver usynlige i helheden. Et smukt og meget elegant hegn, som løfter udtrykket i din have til nye højder.

Harmoni

Giv haven et harmonisk udtryk med et elegant hegn, der er helt ens på begge sider. Hegnets smalle lister, der brydes af de lidt bredere lodrette linjer, skaber en persienneeffekt, der leder tankerne hen på smukke, japanske foldevægge.

Tokyo

Markér en grænse mellem terrasse og have - uden at lukke helt af for udsigten. Designet er inspireret af den japanske have, hvor man stræber efter et roligt og stringent udtryk.

Sendai

En tidløs hegnsløsning af kvalitetstræ, som samtidigt er markant og iøjnefaldende. Vælg mellem flere farver og mål, så du får et hegn, der passer til netop dit udemiljø.

Osaka

Markeret og stringent rumdeling mellem terrasse og have. Osaka giver dig alle muligheder for at sætte din indre havedesigner fri og skabe spændende rum i haven.

Nagano

Et smukt hegn med forskudte, lodrette lister, der bryder landskabet og skærmer for indkig. Her får du et hegn, der er både trendy og opsigtsvækkende.

Kyoto

Moderne og alsidigt hegn med skråtstillede, vandrette lister. Her får du et hegn med mange anvendelsesmuligheder på terrassen, i haveskel eller til at skabe stemningsfyldte rum i haven.

PLUS Klink Profilhegn

Byg selv-hegnet hvor alle kan været med. Hegnet kan males i den farve, du ønsker og kan også suppleres med elementer i glas.

PLUS Plank Profilhegn

Lækkert byg selv-hegn med mange muligheder for anvendelse og design. Hegnet er udført i langsomt voksende fyr/gran, som giver et træhegn af høj kvalitet.

Silence

Leder du efter et tidløst havehegn? Silence-hegnet forener det rustikke med det strømlinede, enkle og moderne.

Rondo

Med Rondo mødes smukke dekorationer og svungne buer i en skøn symfoni, som kan skabe hyggelige uderum.

Rustik

Leder du efter hegn, der kan tilpasses i bredden? Rustik-hegnet kommer uden sideramme og kan let tilpasses. Brug hegnet til at skabe en smuk kontrast til frodige, grønne haver og hyggelige terrassemiljøer.

Nostalgi

Smukt og klassisk havehegn i hvidmalet eller sortmalet træ, der skaber rammerne om nye minder og øjeblikke til fotoalbummet.

Decora

Rene linjer og gedigne materialer forenes i det smukke Decora-hegn, der er inspireret af det klassiske havehegn med espalier i toppen.

Bergen

Drøm dig væk i landlig idyl med et klassisk Bergen-læhegn og -terrassehegn i trykimprægneret træ - med eller uden espalier i toppen.

Newline

Et funktionelt træhegn i gode materialer, som kan skabe nye rum på terrasse og i have - og giver mulighed for ophæng af blomster og planter.

Classic

Vælg en nyfortolkning af det klassiske hvide forhavehegn, hvor samspillet mellem brede og smalle stave giver et strejf af noget moderne.

Country

Landligt forhavehegn og stakit, der skaber venlig atmosfære i forhaven og omkring terrassen.

Linea

Et moderne stakit og forhavehegn i træ, der præsenterer dit hjem og din indkørsel på bedste vis.

Ligno

Smukt og gennemført stakit, der kombinerer buer og lige linjer. Ideelt til gårdspladsen, forhaven eller indkørslen.

Rom

Enkel og elegant hegnsløsning, hvis du leder efter hegn i den lave ende. Her får du et hegn, der er let vedligeholde med maling i en farve, der passer til omgivelserne.

Vinesse

Vinesse rimer på finesse. Og det med rette. Det enkle havehegn er udsmykket med et stilfuldt kryds, som giver et klassisk og smukt stakit.

Slot

Gedigent lavt hegn og stakit med dekorative kryds og lodrette stave, der skaber symmetri. Her får du et hegn, som er let at male og vedligeholde i den farve, du ønsker.

Retro

Er du til nostalgi på den fede måde? Retro-hegnet er et smukt og diskret træhegn til både byhuset, sommerhus og hus i landlige omgivelser.

Skagen Lux

Siden 1880'erne har dette stakit været en del af det danske landskab. Vi tror på, at det klassiske ydre med hvidmalet kvalitetstræ holder et århundrede til - mindst!

Kvalitetstræhegn til have, terrasse og forhave

Et træhegn i haven kan gøre en verden til forskel. Brug træhegn i haveskel, forhave, på terrasse, altan og mange andre steder. 

Vælg mellem træhegn i mange designs og stilarter, der passer til dit hegnsprojekt. 

I vores sortiment har vi blandt andet moderne listehegn med lodrette og vandrette linjer, lamelhegn, byg selv-plankehegn, plankeværk, forhavehegn, facadehegn, stakit og meget mere. Overvej nøje, hvilket hegn der passer bedst til dit hus' byggestil. Bor du for eksempel i et bondehus med bindingsværk og sprossede ruder, kan det risikere at forstyrre helhedsindtrykket, hvis du vælger et moderne hegn. Til denne byggestil vil et hvidmalet stakit være smukt, og omvendt vil et buet hegn se underligt ud til en minimalistisk funkisvilla.

Læs mere om valg af hegn i Den store guide om træhegn.

Alle vores træhegn er fremstillede af FSC-certificeret træ, som er en certificeringsordning, der sikrer bæredygtig skovdrift og skovbrug. Du kan derfor med god samvittighed vælge træhegn fra PLUS. 

Husk altid, at det er billigst i længden at vælge et hegn af god kvalitet. Det betaler sig derfor at investere i et godt hegn og gode kvalitetsstolper, når du skal i gang med dit hegnsprojekt.