Terrassetrappe - komplet kit inkl. trappevanger, trinbrædder, beslag og skruer

Skyd genvej til dit trappeprojekt med vores terrassetrappe-kit.

Terrassetrappe 34,2° - trykimprægneret træ

Find alt, hvad du skal bruge til at bygge en terrassetrappe i dit uderum med vores terrassetrappe-kit - inkl. trappevanger i træ 34,2° , trinbrædder, skruer og beslag.

Terrassetrappe 19° - trykimprægneret træ

Find alt, hvad du skal bruge til at bygge en terrassetrappe i dit uderum med vores terrassetrappe-kit - inkl. trappevanger i trykimprægneret træ 19° , trinbrædder, skruer og beslag.

Terrassetrappe 34,2° - varmgalvaniseret stål

Find alt, hvad du skal bruge til at bygge en terrassetrappe i dit uderum med vores terrassetrappe-kit - inkl. trappevanger i varmgalvaniseret stål 34,2° , trinbrædder, skruer og beslag.

Byg selv trassetrappe - inkl trappevanger, trinbrædder og skruer

Drømmer du om en skøn terrassetrappe i dit uderum? Så er du landet det rette sted.

En terrassetrappe er meget mere end et praktisk element i dit uderum. Den er nærmest et møbel i sig selv, som inviterer til et hvil og afslapning alene eller i fællesskab med dine nærmeste.

Terrassetrappekittet indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne bygge en terrassetrappe i dit uderum – trappevanger, trinbrædder, beslag og skruer. Så er det blot at gå i gang med at gøre din have til det skønneste udemiljø, hvor du har lyst til at opholde dig hele tiden. Vælg mellem trappevanger i enten træ eller stål og med hældninger på 19° eller 34,2°. Terrassetrappen kan bygges med 2, 3, 4, 5, 6 og 7 trin.