Det gode udeliv i haven - forny din haveindretning

Gå på opdagelse, og få opfyldt dine vildeste havedrømme lige her

Lis Fog

Produktudvikler

Som uddannet møbelarkitekt og med knapt 20 års erfaring, har jeg udviklet mange PLUS-produkter gennem tiden. Allerhelst skaber jeg produkter i træ, som er et mine yndlingsmaterialer at arbejde i.

Forny din haveindretning med kvalitetshavemøbler, hegn, legeredskaber og skønne udhuse

Vi har gjort det enkelt for dig at forny og indrette dit uderum med nemme byg selv projekter, havemøbler, hegn, udhus, legeredskaber og meget mere.

Skal det være praktisk? Så kig i det store udvalg af havehegn og låger, redskabsskur - eller hvad med et nyt affaldsstativ eller renovationsskjul, som gør affaldssortering til en leg. 

Vil du skabe rum til skønne oplevelser i haven, leg og minderige stunder? Så hop med på trenden, og byg shelter, sommerly på hjul, pavillon, hønsehus, en have af højbede og meget, meget mere.

Uanset hvad du drømmer om, kan vi - med vores mere end 80 år i branchen - garantere dig produkter at høj kvalitet og smukt, nordisk design.

Uderummet har altid været centrum for velvære og livskvalitet. Men da coronavirussen gjorde sit indtog i Danmark, kom det private uderum til at spille en endnu vigtigere rolle hos mange af os. Måske mærkede du også en større taknemmelighed over at have adgang til din egen have eller altan? At gå på havevandring og sidde i forårssolen på terrassen blev i hvert fald hurtigt højdepunktet hjemme hos mig.

Hanne Larsen, Salgschef PLUS A/S
Vælg PLUS med god samvittighed

FSC®-certificerede produkter til din boligindretning

Går du op i bæredygtighed, når du indretter hus og have?

Vi tør godt at sige, at PLUS har været et ansvarligt valg i mere end en generation, og i over et årti har vores produkter af træ været FSC®-mærket med verdens mest troværdige certificeringsordning til skovbrug. 

At vælge kvalitet er noget af det bedste, du kan gøre for miljøet - fordi godt håndværk og gode materialer giver den længste levetid til dine ting.

PLUS NAGANO er 100% FSC® certificeret
PLUS legetårn med rutsjebane og redegynge - 185282-3
Indret haven med gynger, legehus og klatretårn

Den perfekte haveindretning med CE-mærkede legeredskaber til børn

Haven set i børnehøjde er fuld af eventyr, leg og læring. Det er værd at støtte op om.

Indret din have med vores CE-mærkede legeredskaber, og giv børnene de bedste betingelser for, at de gennem leg kan udvikle deres fantasi og motorik. 

Få flere tips og råd om legeredskaber og aktive børn i haven her.
Men leg i haven er mere end gynger og legehuse - det er aktiviteter og oplevelser, der styrker sammenholdet og fællesskabet. Her er et hyggeligt shelter et must, eller hvad med et par praktiske plantekasser,  så I sammen kan få grønne fingre og masser af frisk luft.

Inspirationsbilleder

16620-15
185234-15
16741-1
16769-1
16620-15
16748-1
168562
16748-1
16620-15
168562
Bliv din egen havearkitekt med PLUSdesigner og Beregner Heine
Design din drømmehave

Bliv din egen havearkitekt, og indret haven med lækre kvalitetsprodukter

Med PLUS behøver du ikke at hyre en dyr havearkitekt for at få smukke og trendy løsninger til at gå hånd i hånd med et praktisk og bæredygtigt uderum.

Vil du bygge nyt hegn i haven, så slå dig løs som havedesigner med vores smarte PLUS Designer - Et designværktøj, hvor du kan tegne og visualisere dine idéer til haveindretning. Aldrig har det været nemmere at få overblik over de mange muligheder til dit uderum.

Alle vores produkter er designet, så de kan mikses på kryds og tværs, og du kan hele tiden tilføje nyt efterhånden som behovet og idéerne opstår - uden at gå på kompromis med havens helhedsindtryk. 

Gå på opdagelse, bliv inspireret og se hvor let det er at forny dit uderum.

 

Vil du se mere? Tjek de nyeste kataloger med ren haveglæde

Hvert år designer og udvikler vi nye produkter til uderum og haveindretning - til glæde for både børn og voksne.

I vores nye kataloger kan du blive inspireret til forvandle din have til et skønt frirum. Vi viser dig et lille udpluk af de fineste sommerfavoritter lige her. 

Få hjælp på vores YouTube-kanal, eller ring til os

Vi guider dig på vej med dit gør-det-selv haveprojekt

Byg-selv skal være for alle - uanset om du er praktisk gør-det-selv-type eller er født med ti tommelfingre. 

Alle vores produkter er gennemtestede og udviklet, så de er lette at samle og montere med god hjælp fra den medfølgende monteringsvejledning. 

Du får altså et nemt byggesæt med alt, hvad du skal bruge. Og får du brug for ekstra hjælp, kan du altid hente mere hjælp i vores monteringsvideoer og samleguides på vores YouTube-kanal eller ved at kontakte os.

Vi guider dig på vej...

Følg PLUS på Instagram og bliv inspireret

Få tips til dit PLUS projekt, gode ideer til dit uderum og deltag i konkurrencer