Leg

Indret din have til leg i børnehøjde. Se udvalget af CE-mærkede legehuse, legetårne og gyngestativer her.

Gyngestativer

Vælg mellem et stort udvalg af gyngestativer, der lægger op til timevis af sjov i familiens have eller på fællesarealet. Alle vores legeredskaber er CE-mærkede.

Legetårne

Lad børnene lege i det fri, og lad dem se verden fra andre perspektiver - vælg rutsjebane og gynge, og slip børnene løs på eventyr.

Legehuse

Giv børnene det, de drømmer om, og se dem udfolde sig med en limonade-bod, hule, ridderborg eller teselskab i de fineste og mest eventyrlige legehuse.

Bord-/bænkesæt til børn

Udeleg og ophold i haven giver røde kinder og masser af energi. Med et bord-bænkesæt i børnehøjde får ungerne deres helt eget frirum.

Tilbehør

Miks selv det rette tilbehør til havens nye legeredskaber, så børnene får deres drømmelegeplads.

Leg og legeredskaber

Kun det bedste er godt nok til familiens yngste. Haven set i børnehøjde er fuld af eventyr, leg og læring. Det er værd at støtte op om og bygge videre på.

Giv børnene de bedste betingelser for, at de gennem leg kan udvikle deres fantasi og motorik. Begejstring, høj kvalitet og stor sikkerhed er nøgleordene, når vi udvikler legeredskaber.

Alle vores produkter er CE-mærkede til privat brug og udviklet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerhedskrav.

Det er din sikkerhed for, at du trygt kan lade dine børn lege på legeredskaber fra PLUS.

Gå på opdagelse i det store udvalg af legetårne, gyngestativer, legehuse og meget mere.