Følg projekt-legetårn med gynger ved Trines sommerhus i Blåvand

Trine og hendes mand er i fuld gang med at renovere deres to sommerhuse i Blåvand - og i haven skulle der selvfølgelig gøres plads til leg med et robust legetårn med rutsjebane og gyngestativ

Trine Rasmussen

Trine Rasmussen

Blogger og Influencer
Trine står bag Instagram-profilen @Triner2 med mere en 70K følgere.
Her deler hun ud om alt fra familieliv og bolig til DIY-projekter, sommerhus og indretning.

Sommerhushave med plads til aktiv leg på gode udendørs legeredskaber

I et hyggeligt hjørne i en sommerhushave i Blåvand har familien Rasmussen valgt, at der selvfølgelig skal gøres plads til gode udendørs legeredskaber.

Valget er faldet på et legetårn fra PLUS med to gynger og en rutsjebane, hvor børnene både kan klatre, gynge og lege hule, når de er på ferie i sommerhuset.

Følg med i processen, når Trine og hendes mand samler legetårnet og til sidst - med god hjælp fra deres to døtre - maler legestativet sort, så det passer til resten af sommerhuset og omgivelserne. 

God fornøjelse.

Sådan leveres samlesættet til legetårnet

Legetårnet leveres på en palle som et kompakt samlesæt. Første punkt i samleprocessen er at fjerne emballagen og derefter få overblik over indholdet i pakken. 

Trine og hendes mand har her sorteret de forskellige dele til projektet i stakke ud fra den medfølgende samlevejledning. Og nu er de klar til at gå i gang med at samle legetårnet.

 

Vi startede med at tælle op ud fra den medfølgende oversigt. Vi sorterede brædderne i stakke og krydsede af efterhånden. På den måde fik vi overblik, før vi gik i gang med at samle. Det var nemt at gå til. 

 

Trine Rasmussen, Blogger og Influencer
Trine bygger legetårn ved sommerhuset i Blåvand

Et legetårn som samlesæt gør det let for alle at lave legeplads i haven

Alt træ til projektet er skåret til i de rette længder. Trines mand kan derfor nøjes med at bruge de mest almindelige redskaber, når han skal samle legetårnet. Her skrues delene til legetårnets grundkonstruktion sammen og der lægges gulvbrædder på. Stolperne til gyngestativet funderes med jordankre, som følger med samlesættet. 

Træet er trykimprægneret ved levering og er derfor beskyttet mod mug og skimmeldannelse, men vi anbefaler altid, at du behandler træværket med en god træbeskyttelse. På den måde kan du også gøre legestativet mere personligt og få det til at passe til husets omgivelser. 

Se bare, hvor stor forvandlingen er, når familiens nye legetårn går fra naturfarvet træ til sort. 

Fra naturfarvet til sort - Se forvandlingen, når børnene maler legestativet

Hos Trine og familien er renoveringsprojekter i hus og have blevet til en hobby, der fylder i fritid og ferier. Derfor hjælper både store og små hænder til - og døtrene hygger sig med at være med, hvor de kan.

Da legetårnet stod færdigsamlet, og efter et par uger var klar til at blive malet - meldte døtrene sig hurtigt til tjansen.

Et maleprojekt er et super hyggeligt og overskueligt projekt at hjælpe til med for børn. Her kan de tage del i projektet og være med til at sætte et personligt præg på projektet. 

Hele familien hjælper til

Se familiens færdige legetårn her

Gyngestativ i stål

CE-mærkede legeredskaber - Kun det bedste er godt nok til familiens yngste

Begejstring, høj kvalitet og stor sikkerhed er nøgleordene, når vi udvikler legeredskaber.

Alle vores produkter er CE-mærkede og udviklet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerhedskrav.

Det er din sikkerhed for, at du trygt kan lade dine børn lege på redskaber fra PLUS.

Hvorfor er det godt for børn at gynge og klatre?

Fysioterapeuten Kristina giver dig gode grunde til at indrette en børnevenlig have.

Det handler i høj grad om at give barnet lyst til og mulighed for at udfolde sig fysisk hver dag. Vi skal simpelthen friste til bevægelse. Hvert 3. barn har motoriske udfordringer, når det kommer i skole - og det kan præge barnet resten af dets liv og have konsekvenser både socialt og psykisk. Derfor har vi som forældre et ansvar for at gøre noget så tidligt som muligt og få lært det lille barn denne grundsten.

 

 Fysioterapeut, Kristina Lykke Hvidberg