Tilbehør til hegn, låger og stolper

Se udvalget af stolper, beslag, håndlister og meget mere her.

Beslag og skruer

Beslag og tilbehør til montage af hegn og låger. Vælg mellem klassiske L-beslag, PLUS originale elementbeslag og lågebeslag.

Lågebeslag

Med PLUS originale lågebeslag sikrer du, at dine produkter er korrekt monteret.

Stolpefødder

Forankringen af dine stolper er afgørende for, om dit hegn vil stå stabilt og godt i mange år frem. Vi anbefaler altid PLUS' originale stolpefødder til forankring.

Stolpehætter

Beskyt dine træstolper mod indtrængende vand fra oven. En stolpehat har en vigtig funktion, men samtidigt fuldender den hegnets samlede udtryk.

Cubic Beslag

Cubic beslagene er de geniale og populære samlebeslag til dig, der hurtigt vil i gang med at bygge pergola, brændely, hegn, rosenportal, gyngestativ, fitness og meget mere.

Håndlister

Smukke håndlister til gelænder og glashegn fremstillet i kernetræ og mahogni.

Efterbehandling

Beskyt dine produkter med farver fra PLUS. Dermed sikrer du så lang levetid som muligt på dine hegn og låger i træ.

Dørbeslag

Leder du efter dørbeslag i god kvalitet til dit gør det selv-projekt? Find styrkeberegnede beslag, der sikrer en stabil løsning til dine døre i udhus eller redskabsrum.

Tilbehør til hegn, låger og stolper

Leder du efter hegnsstolper i god kvalitet, håndlister til dit hegn, stolpefødder, beslag til låge og hegn, stolpehætter, Cubic Beslag eller træmaling? Så tjek vores side med tilbehør til dit hegnsprojekt.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af stolper - firkantede og runde stolper i mange forskellige materialer, så du kan matche stolpen til dit hegn eller din låge.

Vælg mellem stolper i komposit, stål eller træ - omlimede eller krydsskårne.

Der findes mange måder at montere hegn på, når du bygger hegn. Stolperne kan nedgraves, men du kan også vælge at montere dine hegnsstolper på stolefødder eller et H-stolpebeslag.