Antracitgrå træstolper

Omlimede og trykimprægneret klasse A for bedre stabilitet.

Antracitgrå træstolper og dragere

Leder du efter antracitgrå træstolper eller dragere? Så er du landet det rigtige sted.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af stolper i forskellige længder, som passer til netop dit projekt. Når du skal opsætte hegn, pergola, gyngestativ eller andre nye haveprojekter, der involverer stolper, er det vigtigt at vælge stolper af god og høj kvalitet. Måske koster stolpen lidt ekstra, men det er billigere i længden og bedre for klimaet at vælge en stolpe af god kvalitet.

Vælg derfor altid en omlimet stolpe, som er fremstillet af to sammenlimede stykker træ. Denne fremstillingsmetode er med til at mindske revnedannelser og vridning samt sikre styrke og formstabilitet. Når du vælger omlimede stolper fra PLUS får du tilmed en FSC-mærket stolpe, der er produceret af fyrretræ - trykimprægneret NTR klasse A. Stolpen tåler derfor nedgravning.

Fakta om montering af træstolper - hvordan skal de graves ned?

  • Læhegn og espalier: Stolperne graves 80-90 cm ned.
  • Facadehegn og forhavehegn: Stolperne graves 70-80 cm ned.
  • Låger: Stolperne graves 100-110 cm ned for at opnå den bedste stabilitet. Afhængig af jordbundsforhold og træsort kan montage også foretages på stolpefødder. 
  • Under specielle forhold som kraftig blæst eller løs jordbund, bør der dog graves dybere end foreskrevet samt monteres en stabiliseringslaske omkring stolpen. 

Kombinér træstolperne med et flot træhegn fra vores store udvalg. Se de mange forskellige muligheder og designs blandt vores træhegn