Find ud af hvem vi er, og hvad vi gør

PLUS skaber rammerne om dit liv under åben himmel

Før/efter - Nagano hegn

Legende børn, spirende selvforsyningsdrømme eller glæden ved de små ting - vi dyrker det nære.

PLUS er med dig gennem hele livet

Vi skaber rammen om livet under åben himmel gennem generationer.

Rammen om den del af dit liv, hvor du rent faktisk kan sætte farten ned. Og bare være til stede i nuet. Lige her – i dit eget selskab eller sammen med dine nærmeste. 

Vores historie går 80 år tilbage i tiden, men vi udvikler os hele tiden. Og i dag er vi ikke kun kendt for vores høje kvalitet og mangeårige erfaring, men også for vores trendskabende produkter. ​

Vi tør godt at sige, at PLUS har været et bæredygtigt valg i mere end en generation, og i over et årti har vores produkter af træ været FSC-certificeret.

At vælge kvalitet er noget af det bedste, du kan gøre for miljøet, fordi godt håndværk og gode materialer giver den længste levetid til dine ting.

Barndommens have har gyngestativ og shelter til fantasifuld leg

Barndommen er en særlig tid i vores liv, som vi aldrig får igen. Og selv husker vi den nok bedst for de solrige og sorgløse somre i haven, hvor de minder der står klarest, er så enkle at skabe. I bund og grund er det så lidt, der skal til: At gynge i kærestetakt, så det kildrer i maven. At bygge huler og finde regnorme. At få grønne knæ og sandkorn i munden. Og en sodavandsis med et finurligt ansigt, der langsomt smelter i solen. Giv de skønne minder de bedste betingelser med sjove og sikre legeredskaber og en hyggelig shelter på hjul til fantastifuld leg.

Start klimakampen med en spiselig have og insekthotel på altanen

I dag står der bæredygtighed på skoleskemaet. Vores børn får ganske enkelt klimakampen ind med modermælken. Ønsket om at leve et liv, der belaster vores klode mindst muligt breder sig til vores uderum; i villahaverne hos de unge husejere og på kollegieboligernes altaner i de store byer. Her dyrkes grøntsager og krydderurter i praktiske plantekasser og flere er selvforsynende med æg fra egen hønsegård Biodiversiteten har fået en vigtig plads i vores hjerter med hjemmelavede insekthoteller og den sommergule mælkebøtte, der får lov at vokse vildt i haven. Hvor vild din haveindretning skal være, er op til dig, men én ting er sikkert: Vi har gjort det nemt for dig at gøre den vildt pæn.

Væk glæden ved de små ting med et udekøkken og et shelter

Lykken er ... Lav sol og grill på terrassen på en sensommerdag, at snitte salaten i udekøkkenet, uventet besøg og dejligt selskab, at sove i det fri. Det er ikke så mærkeligt, at det ofte er de små ting, der har størst værdi i vores liv. Giv lykken og livsglæden et nøk op ad med et skønt udekøkken til de lange sommeraftenener, hvor nærvær og kvalitetstid med dem, du har kær er i centrum, eller nyd de kølige nætter i et shelter i haven eller ved sommerhuset. Ønsket om at leve et liv, der belaster vores klode mindst muligt breder sig til vores uderum; i villahaverne hos de unge husejere og på kollegieboligernes altaner i de store byer. Her dyrkes grøntsager og krydderurter i praktiske plantekasser og flere er selvforsynende med æg fra egen hønsegård Biodiversiteten har fået en vigtig plads i vores hjerter med hjemmelavede insekthoteller og den sommergule mælkebøtte, der får lov at vokse vildt i haven. Hvor vild din haveindretning skal være, er op til dig, men én ting er sikkert: Vi har gjort det nemt for dig at gøre den vildt pæn.

Frirum for livet 2023

Uderummet har altid været centrum for velvære og livskvalitet. Men i de sidste par år har det private uderum fået en endnu vigtigere plads i tilværelsen hos mange af os. Måske har du også mærket en større taknemmelighed over at have adgang til din egen have eller altan? Måske har du fået lyst til at give dit uderum lidt ekstra kærlighed?

 Hanne Larsen, salgschef PLUS A/S